hoofding

Jachtclub

Zoals de doelstellingen in de statuten van onze vzw vermelden, ligt de betrachting van de jachtclub hoofdzakelijk in het bevorderen en het stimuleren van de watersport.

Gezien onze locatie aan het kanaal Leuven-Dijle beperken wij ons tot het motorbootvaren of zoals dat noemt het TOERVAREN.

De opdracht van de club ligt er in de hobby van haar leden, het motorbootvaren, door en door te laten beleven en uit te bouwen.

Als geïnteresseerde (toekomstige) pleziervaartschipper zijn uw interesses en uw problemen ook de onze. Dus waar kunnen we elkaar beter vinden en herkennen dan in een jachtclub en dan nog in het Leuvense.

Heel de clubwerking is gebaseerd op vrijwilligerswerk van de leden. De activiteitenkalender vermeldt een twintigtal activiteiten die allen te maken hebben met het motorbootvaren of toervaren.

Uw voordelen als clublid:

  • Volwaardig lid van de Vlaamse Vereniging voor Watersport Leuven, al uw inwonende gezinsleden inbegrepen.
  • Aanvullende verzekering tegen lichamelijke ongevallen tijdens de clubactiviteiten en uw vaartochten.
  • Een jaarabonnement op het watersportblad “VAREN” (http://www.varen.be).
  • Recht op verminderd passantentarief in alle VVW-jachthavens en verschillende andere. (zie onze VVW-Toervaartgids)
  • Eerste stap naar de aanvraag voor een ligplaats in de jachthaven van VVW Leuven.
  • U wordt uitgenodigd en verwacht op alle clubactiviteiten en evenementen.

Hoe inschrijven?

U kunt het aanvraagformulier voor lidmaatschap invullen en versturen of u kunt het uitprinten en bezorgen aan ons secretariaat: VVW Leuven, Havenkant 12, 3000 Leuven.

(Aanvraagformulier voor lidmaatschap).

Na het ontvangen van uw ‘aanvraagformulier voor lidmaatschap’ en een kort kennismakingsgesprek, misschien tijdens de zondagse babbelnamiddag, wordt in de eerstvolgende bestuursvergadering uw aanvraag besproken. De beslissing wordt u per email of schriftelijk meegedeeld samen met het bedrag van het lidgeld. Het lidmaatschap wordt pas definitief na het ontvangen van het gepaste lidgeld.

Wenst u meer informatie:       Hugo Van Criekinge[hugo.vc@scarlet.be]

www.vvwleuven.be