Algemene info

Theorie en Praktijk!

Volg een cursus theorie of praktijk om je stuurbrevet te behalen bij VVW Leuven, deel van Navivaar, de vaarschool en praktijktestcentrum van VVW!

Navivaar werd op het einde van de jaren ’80 opgericht en is officieel erkend onder het erkenningsnummer van de Vlaamse Vereniging voor Watersport (E06). Navivaar is tevens een officiëel erkend praktijktestcentrum gemachtigd voor het afnemen van  praktijkexamens.

Een volledig pakket

VVW is in België de grootste federatie voor watersporters en pleziervaarders. Dankzij Navivaar kunnen wij dan ook iedereen van A tot Z begeleiden bij het behalen van een Belgisch stuurbrevet. VVW neemt alle administratie op zich, Navivaar zorgt op haar beurt voor de nodige kennis en kunde om de examens en praktijk tot een goed einde te brengen. Ondertussen heeft deze vaarschool wel 5 opleiding- en praktijkexamencentra!

Kwaliteit voorop

Bij VVW Leuven en Navivaar kun je tijdens de opleidingen rekenen op doorwinterde instructeurs die met hun twee voeten in de praktijk staan.

Navivaar is bovendien de enige vaarschool die eigen pleziervaarthavens in beheer heeft als uitvalsbasis.

Wanneer je bij Navivaar inschrijft voor het examentraject, dan zorgen we ervoor dat je écht leert varen. Om deze redenen nemen we niet alleen praktijkexamens af, maar bieden we ook oerdegelijke praktijkstages waar je de echte kneepjes van het varen leert.

Het cursusboek van Navivaar vind je op de webshop van VVW, of kan je aankopen bij het volgen van één van onze theorieopleidingen. Dit boek wordt bovendien tweejaarlijks bijgewerkt naar de laatste evoluties van de regelgeving, zodat je ook hiermee de beste mogelijke voorbereiding krijgt op jouw theorieexamen.

Neem hier alvast een kijkje  voor data van verschillende cursussen, of stuur ons een berichtje.

Navivaar is de motorvaarschool voor en door watersporters!