hoofding

Toervaarders

Wij zijn verheugd u en uw bemanning weldra te mogen ontmoeten in de jachthaven van de Vlaamse Vereniging voor Watersport Leuven.
Uw vaartocht naar onze stad is een goed initiatief.
De jachtclub en het Leuvens Stadsbestuur hebben samen al het nodige gedaan om uw bezoek aan de stad zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij uw aankomst in de jachthaven ontvangt u een toeristische infogids Leuven. Hij bevat niet alleen een overzicht van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van de stad maar ook deze van de nabije omgeving. Het daar bijgevoegde stadsplan zal u toelaten de stad zonder problemen te bezoeken. De jachthaven of Vaartkom, zoals ze in Leuven genoemd wordt, ligt op tien minuten wandelen van het stadscentrum.
Voor uw boot zijn er in de jachthaven bezoekersligplaatsen voorbehouden. Daar kunt u gebruik van maken, alsook van de elektriciteitsaansluitingen en leidingwatertappunten.
Het sanitair met de douche bevinden zich in het Havenhuis op rechter oever (Havenkant 12). ’s Zondags is daar babbelnamiddag voor de clubleden en de bezoekers.
Onze havenmeester, of zijn afgevaardigde zal u met uw jacht in de beste omstandigheden verwelkomen. Wanneer u uw bezoek in Leuven tijdig meldt kan er voor u een ligplaats gereserveerd worden.
Bij het aankomen kan u best even aanleggen aan de wachtkade, op 50m na de brug van de ring, om de hoek. De havenmeester zal u dan een gepaste ligplaats aanduiden.

Zijn er bij uw aankomst technische of andere problemen dan willen wij u graag helpen. Wij zijn immers ook toervaarders en hebben ook een boot.

Tot binnenkort in Leuven.

Voor info:
Havenmeester: Piet Van der Borght – 0032(0)479548871 – piet.vanderborght@gmail.com               Havenkantoor: 0032(0)498500387
Jachtclub: hugo.vc@scarlet.be

Bezoekerstarief: zie Clubtarieven.